M e t  L e f  L e v e n . n l0
0
00
Gijs Waardenburg

 

Bij ons thuis werd niet gezeurd, geschreeuwd en gehuild. Ik heb geleerd om niet bij de pakken neer te zitten, en op Rotterdamse wijze 'met opgestroopte mouwen' mijn werk aan te pakken.

In de 80-er jaren kwam ik Shiatsu, Reiki en Bio-energetica tegen.

De 90-er jaren stonden in het teken van de geboorte van onze 2 prachtige dochters!

Ik kwam op het pad van Stemwerk met Annemarie Blink, en het heeft mij veel plezier gegeven om zelf én met anderen geluid te maken en te zingen.

In 2002 startte ik met Emotioneel Lichaamswerk en Reichiaans Lichaamswerk.

Trainingen zoals de Opening, het Fundament en Ademtrainingen en Meditaties (in Venwoude) gaven mij een breder doel in mijn leven: het draaide dus niet alléén maar om 'werken werken'.

In 2009 ging ik naar Sjamanistische Meditatie bij Helena van Duin -  Startree te Amsterdam. Ik ben dankbaar voor de vele lessen en teachings die ik heb mogen ervaren.

Rond 2010 startte ik met Emotioneel Lichaamswerk bij NEL-vzw te Belgie. Ik heb daar in 2015 de opleiding tot Trainer ELW afgesloten.

Eind 2015 werd ik door een longontsteking en burn-out uitgeschakeld, waarna ik eind 2016 stopte met mijn werk.

In april 2018 volgde ik de training LachYoga Leader bij Iris van Deutekom. Hahahahaaaaaa!

Jarenlang bevond ik mij in 2 werelden: 'mijn werkende leven' (hoofdzakelijk in en met mijn hoofd) en 'mijn andere wereld' (van mijn lijf en gevoelens). Daar is nu een einde aan gekomen: ik ben nu zoals dat heet een pensionado, en kan mijn tijd (vrijwel) zelf indelen.     

 

 | M e t L e f L e v e n | email: gijs.waardenburg@xs4all.nl | design: Howling Wolf |